Baobabový olej BIO Wolfberry 100ml

36100
Neohodnotené

Baobabový olej Wolfberry BIO 100 ml. Za studena lisovaný olej zo semien baobabu je skvelý najmä pre starostlivosť o suché a poškodené vlasy, ktorým vracia lesk a vitalitu.


  • Skladom
€11,60
Kategória: Bio kozmetika
Hmotnosť: 0.1 kg
Balenie: 100ml
 

Baobab je majestátny strom s mohutným kmeňom, typický pre suché oblasti Afriky. Zo semien veľkých drevnatých plodov baobabu pochádza tento bio olej, lisovaný za studena. Má žltú farbu a slúži výhradne na kozmetické účely.

Baobabový olej je známy a používaný hlavne pre hydratáciu aj veľmi vysušenej pokožky. Rovnako tak je skvelý na pokožku hlavy a poškodená, vysušená vlasové vlákna.

Použitie pre starostlivosť o vlasy
Máte suché alebo poškodené vlasy? Štiepia sa vám končeky vlasov?
Použite baobabový olej tak, že ho votrite do vlasov (a podľa potreby aj do vlasovej pokožky) a necháte 10 minút pôsobiť. Potom si vlasy umyte svojim obľúbeným šampónom. Toto môžete opakovať pri každom umývaní vlasov.
Procedúra vyživuje vlasy, vracia im lesk a pomáha chrániť končeky vlasov proti ďalšiemu štiepeniu.

Doplňujúce informácie
Ide o čistý prírodný olej bez prídavných látok. Podľa regulí EÚ ide o alergén.
Prípadný sediment v oleji nie je na závadu, naopak poukazuje na kvalitu oleja vyrobeného šetrnú cestou.

použitie
Ako kozmetický prípravok k priamej aplikácii na pleť

skladovanie
Olej skladujte na chladnejšom a temnom mieste (ale nemusí byť v chladničke).

Krajina pôvodu
Malawi

obsah
100 ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Prevádzkovateľ webu BM classic spol., s.r.o., ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe súbory cookies pre zlepšovanie prostredia webových stránok, na analytické účely a pre cielenú reklamu. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. VIAC INFORMÁCIÍ